thats hurtful, grannkatten.

okey så jag har ju tidigare frågat mig själv varför i hela friden den där fina grannkissen vill komma och hälsa på jämt när jag inte ens bjuder den på nåt gott. men imorse gick det upp för mig. Den stod utanför fönstret och pep som vanligt och ville bli insläppt, så jag öppnade fönstret ÄVEN fast detta ledde till att jag fick en massa snö i min lägenhet, allt för kattens skull. men istället för att gosa och stryka sig så sig den raka vägen till ytterdörren. Där satt den och väntade på att jag skulle släppa ut den. HUR FRÄCKT?! att låtsas vara mysig bara för att kunna gena genom min lägenhet?! Att han har MAGE. “Jag förstår” snyftade jag bittert.

bifogar passande soundtrack som ganska väl speglar mina känslor just nu.

The Truth Hurts av Garnet Mimms & The Enchanters. mvh aj mitt hjärta

This entry was posted in fulheter, and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>