undrar om jag vinner er respekt nu när jag har äkta mördarvantar


jag har ju glömt berätta om att jag fann en låda med spännande vantar på arméloppisen! tio spänn för fina gråa vantar, tänkte jag! VILKET KAP!

föga anade jag att dessa vantar var DESIGNED TO KILL!

ja alltså helt ärligt, limpan var tvungen break the news to me. jag typ “men alltså de har hål i sig??” och hon fick visa att det var för att man skulle kunna trycka av pickadollen. Förklarar varför vantarna var så billiga(vem vill ha mördarvantar liksom?). Samtidigt som det är lite kusligt så är det ändå lite coolt tycker jag. Att de stackars vantarna är så redo för att mörda nån stackars soldat och istället får de sitta på en blond brutta som använder pistolhålet till att peta sig i näsan. Vilken besvikelse.

size 11 minsann. nu ska jag gå hem till lindis och baka pepparkakor och titta på greve holm!!

This entry was posted in nämen den här gamla trasan and tagged . Bookmark the permalink.

En åsikt om undrar om jag vinner er respekt nu när jag har äkta mördarvantar

  1. tant says:

    hahahaha!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>