2012 listan

Alltså nu såhär två veckor försent inser jag att jag aldrig ens postat denna lista. ka helvette?? ja så gör det nu dårå och så kan vi låtsas att det fortfarande är 2012? BRA!

Fem händelser som varit bra det här året?
1. Blev singel. (det var det värsta som hände och bästa som hände för mina kompisar var så fina och jag blev så dansig och jag har haft så kul som fab-single-lady)
2. Slutade skolan. Känner mig så fri även fast jag saknar gratis lunch och lektioner.
3. Festivalsommaren!!
4. Alla nya människor jag träffat.
5. ATT KIRRA JOBB I SPANIEN.

Fem händelser som varit sämst det här året?
1. Att bli dumpad (har aldrig varit så ledsen. det var hemskt. fast nu är jag ju glad)
2. Att ofrivilligt glida isär med människor.
3. Att typ bli arbetslös(fast det var ju jobbigt i två veckor sen blev det kul igen)
4. Att min kropp plötsligt insett att jag håller på att bli vuxen och därför måste erfara det här med att vara bakis också.
5. Att inte längre ha massa lärare som är uppriktigt intresserade av att hjälpa och stötta en, att inte se samma människor i korridoren varje dag, att inte liksom kunna stanna till och krama på min fina lillasyster när jag är på väg till lunchen :(

Vad har du lärt dig i år?
hm göra cinemagraphs kanske?? och lite jobbgrejer. Sen så har jag lärt mig hur party livet blir om man är spontan och kul! att man liksom istället för att tänka att nu är det dags att gå hem och sova bara käkar upp sin partybanan(man måste alltid ha med sig en banan i väskan när man går ut och festar annars är man ju inte tiptop hela kvällen. obs skämtar icket detta är ett seriöst tips) och säger SKÅL!!

fast det är en väldigt fin känsla när man går hem när krogen stänger och gör sig en varm macka <3 fan vad sugen jag blev nu :(

Blev året som du hade tänkt dig?
Nej inte alls! Jag trodde jag skulle gå ut skolan, kanske åka till norge eller kanske flytta ihop med min p-vän. HÄNDE ICKET.

Ångrar du något?
jo, många saker. många klänningar jag aldrig köpte, nivet, sånt där smärtsamt.

Vad har du mest lyssnat på för musik?
jag lyssnade rätt mycket på samma som året innan, typ tompa och ray och nat king cole och så. men sen lyssnade jag på massa nydumpadlåtar förstås!! Bästa var ju cher och runaround sue som blev min nya favoritlåt!

<3 <3 <3 fortfarande bästa som finns.

Årets tre roligaste fester?
Luleå. Peace och hultan. Men åh jag vill lägga till en fest!! får jag göra det?? eller nä den ska få ett eget inlägg. hihi.

Bästa köpet?

partytröjan!

Vad har du tittat på? (film, tv, serier..)

Community, game of thrones(jultradition ju), doctor who och breaking bad. alltså jag har fan kollat mest på serier(har nämligen ärvt min systers filmtics som gör att benen börjar sprattla efter typ 30 min av filmtittande) men självklart har jag kollat på prinsessan och grodan också. den är liksom obligatorisk varje halvår.

Vilka människor har du hängt mest med år?
Alltså första halvan var det väl kurtan och mitt järngäng i skellefteå(limp klarr jazz) men andra halvan var det limpan, maya, linda,jossmald och nalla såklart.

Vilka nya personer har du lärt känna i år?
Väldigt många. Festivalmänniskor, Maya, peacegrannarna, grannkissen, många människor och djur!

Vad är det vackraste du fått i år?
två nutellaburkar av min syster när jag just blivit dumpad hihi

Årets bästa sms?
ALLTSÅ ÅH jag blir så ledsen för min gamla telefon innehåller typ massa roliga sms men den blev överkörd :((( Men fann ett som var ganska fint från jossifern: “Alltså du är fan min idol mosefriendo! ¡¿Ligga?!”

Hur många har du varit kär i?
hahah typ hela världen. särskilt grannkatten och fröken n. ella!

me n ma babe

Vad är det bästa du har läst?
min blogg såklart. ett sånt mästerverk!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
jobbade när andra gick i skolan. sökte massa jobb. började tvätta håret med havre. var på hultan. ÅT TRE DAIM SAMTIDIGT SOM EN LITEN DAIMSANDWICH!!! vet att jag säger årets bedrift lite för ofta men här var det fan sant!!

Har du några nyårslöften?
Sluta snusa. OPS HADE VISST ALDRIG BÖRJAT, då får jag alltså en belöning redan nu!!!! nytt löfte blir då att ha så jävulskt jävla roligt att det finns inte!!

Vilka länder besökte du?
Bara sverige.. trist men så är det! Gör väl inte så mycket för jag kommer ju bo i spanien i typ ett halvår framöver(om jag klarar jobbet alltså peppar peppar).

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Väldigt många grejer. Alla gånger jag och limpan såg björnstammen. Alla gånger grannkissen hälsade på. Studentveckan. LIVET KÄRA VÄNNER!

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
sista mars, då jag grät hela bussresan hem från luleå till skellefteå och när jag ringde limpan och inte kunde prata för jag snörvlade som en gris så förstod hon exakt vad som hänt, så hon och jazzan kom och hämtade upp mig och sen åkte vi hem till limpan, lyssnade på cher(för jag hade sagt till henne “när jag blir dumpad måste du lova att spela den här för mig när vi är på väg hem till dig!!”), stannade på coop och köpte lite godsaker och sen myste vi bara med varann. sämst men bäst.

Vad var din största framgång 2012?
Jobbet. Och min lilla bok som jag gjorde till projektarbetet!!

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat!! Alltså sen jag började få regelbunden lön gick jag typ loss på ica. helt sjukt. Och kläder såklart. Och festivaler.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2012?
call me maybe hehe. och björnstammen, chers två klassikerlåtar “strong enough” och “believe”, smile med lily allen!

bäst att jobba till denna låt!! man blir som alldeles skuttig i benen av den!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare! Den här tösen hade ju aldrig fått hjärtat brutet förut! så jag var väldigt ledsen men också jävligt glad.

Vad önskar du att du gjort mer?
Hälsat på alla mina vänner och systrar:( och kalasat i umeå!

Favoritprogram på TV?
Alltså, jag har ju ingen tv :( men det får väl bli julkalendern då

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
var hemma i arjeplog och åt smörgåstårta.. nästa år blir det fetfest för hela slanten!!

Den bästa nya personen du träffade?
Maya!

men gud vilken lång lista. nu ska jag jävlar äta frukost!!

This entry was posted in bus and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>