idag är jag sjuk…. här ta lite hundvalpar!


som en liten ursäkt för att jag hela tiden har fullt upp med att jobba och leta lägenhet och äta popcorn så tänkte jag idag bjuda på ett stycke hundvalpskärlek!!! Köpa tillbaka er kärlek lite sådär!


åh så fina.. har svarat på cirka tusen lägenhetsannonser nu känns det som.. MATLAGNINGSVINET NÄRMAR SIG KÄRA VÄNNER!! Nu ska jag ta och redigera lite partybilder härifrån barca känner jag!! kram på er och puss för att ni har överseende med min för tillfället osammanhängande vardag!!

This entry was posted in KATT-EGORIER and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>