ÅH SÅ HÄRLIGT ATT FÅ BLOGGA IGEN <3


Jag har hunnit en del sen sist vi pratade! Bland annat flytta(såklart), gå på loppis, dricka massa mojito, dansa ännu mer, klarat prövotiden på jobbet har jag också gjort(yay me!!) och sen så har jag varit på karneval i söndags!! Har massa fina bilder att visa därifrån men ni kan ju få se hur jag såg ut iallafall:


hade inte riktigt förstått det här med att man skulle klä ut sig under ungefär hela helgen, då hade jag fanimig gått lös på kostymerna!! men hann kirra peruk och lösmustasch iallafall. Nu ska jag dra till jobbet, kram kram mvh sagan om konungens återkomst!

This entry was posted in nämen den här gamla trasan and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>