ja det har varit lite si och så med uppdateringen idag men jag har faktiskt städat och handlat och skurat till och med så jag får dispens!

Idag har jag klått mitt eget säljrekord!! Personbästa så det bara skriker om det! En eloge skulle jag vilja sända ut – både till mig själv som är så bra ibland men också till alla fina kunder som är så lätta och snälla på måndagar! Man bara liksom “japp detta har vi” och de bara “ok låter bra”! tycker om såna dagar. Men så går det när man peppar varje morgon med denna lilla trudelutt:

haha alltså förlåt men denna tattiga lilla video var verkligen allt som fanns att tillhandahålla på tuben idag. jaja gonatt på er kompisar

mvh prins for real idag alltså

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>