idag tänker jag faktiskt bara ta det lugnt och göra INGENTING

Hola amigos!! Igår blev jag väckt 9.50 av pappsen som sa “jäckvik tio min ta på dig snowboardskorna” så jag skuttade upp ur sängen, väckte systern och sen var det bara he sig iväg!! Sen åkte vi hela dagen och jag har fortfarande ont i benen och det är också därför som jag inte orkade blogga nåt alls igår. var helt enkelt för slut. Så i brist på annat bifogar jag världens bästa snowboardåkarlåt (ok inte världsbäst men den kvalar in på topp 15 iallafall)

farligt bra när man susar genom skogen på pudersnö. mvh livsgnistan

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>