den kvällen var vi fan kungar

nämen hörni nu är det dags att jag delar med mig av min och storasysterns legendariska kväll(6 juni 2013. magiskt datum)!! Ni som har mig på facebook har redan sett den korta versionen men här kommer då den långa:

okey så kvällen börjar med att jag och kära systern min inte får komma tillbaka in till baren där alla mina vänner är, för att vi levt om för mycket där utanför. OPS säger vi, står och trackar den tjocka vakten ett tag(är inte otrevliga utan frågar vad han heter, vad han gillar att göra osv. han hette manolo och gör tydligen inget annat än att jobba på baren dänna) innan det helt enkelt blir FÖR KUL att vi blivit utkastade så vi beger oss mot förfest hos en brud från jobbet!

(bild från baren vi blev “utslängda” från. leche de pantero, alltså pantermjölk på svenska.)

Visar sig att polisen är där(på förfesten alltså. och vi vill inte festa med dom pga de ska alltid roffa åt sig spotify och inte alls respektera de köade låtarna) så lämpligt nog blir vi haffade av en promoter som ger oss en gratis shot för att hälsa på inne på klubben mittemot den vi tänkte dansa på. gratis är gott tänker vi och dansar en låt där inne!

Sen träffar vi på en rätt så lagomt ful kille utanför klubben som säger att vi vill festa med dom för att dom har mycket pengar. Jag blir väldigt upprörd och säger att vi faktiskt har egna pengar och dessutom så är vi lesbiska! Han säger jaja men festa med oss ändå och när jag säger lite halvt på skämt “100 euros” PLOCKAR HAN FRAM PPLÅNKAN OCH GER MIG TVÅ 50EURO-SEDLAR???????????

(QUE?!?!??!?!?! här är vi fem minuter senare när vi inser att vi just fick hundra euro. jo vi fick rosor också. vafan hände med denna kväll undrar jag fortfarande)

okey så vi får 100 euro för att de ska bjuda oss på bira i typ tre minuter. Efter ett tag blir vi less och då plötsligt förstår vi inte nånting de säger?? måste ha glömt hur man pratar spanska?? LO SIENTO NO INTIENDO säger vi och lubbar SNABBT UTTA BA SATAN in på klubben där de spelar denna:

Därinne stöter vi på en liten artonårig pajk som har ett väldigt fint linne på sig!!! “jag vill ha ett” säger jag varpå han tar av sig linnet bara för att visa sig ha ännu ett på sig ??? Det andra linnet ska såklart systern ha så han får faktiskt ta av sig det också. vilket han gör OCH ÄNNU ETT LIKADANT LINNE UPPENBARAR SIG ??
(kungen och arjeplogarna)

sen dansar vi lite till BÅDE dancing with myself och walking on sunshine och redig musik helt enkelt innan vi känner att den här kvällen kan fanimig inte bli bättre, så nu är det nog dags att gå hem.

Denna del kan mycket väl vara den bästa med hela kvällen, faktiskt. att istället för att ta taxi gå den där långa biten hem är det inte så många som förstår, men min storasyster vet vikten av att sammanfatta kvällen i lugn och ro under en sista kvällspromenad!!! så gör vi när vi gått ut. vi går hela vägen hem och skrattar åt ungefär ALLT. Därför jag älskar mina systrar <3 de är så roliga.

här tar vi en fikapaus med lite cheesetucs och mars.

Jo, och när kvällen inte kunde bli bättre dök det upp tre turister som höll i mina favoriter utav spanska chips!! bjussade på en hel näve gjorde dom också! har aldrig varit en sån person som använder sig utav ordet “epic” men nu blir jag fan lite småsugen alltså!!

MVH BLEV FÖR EN KVÄLL BEFORDRAD TILL KUNG OCH KAN EVENTUELLT HA DRABBATS AV LITE HYBRIS

 

This entry was posted in kalas. Bookmark the permalink.

3 åsikter om den kvällen var vi fan kungar

  1. Äman says:

    Hahhahaha jag hade helt glömt bort att vi blev portade också <3 <3 SÅ. HIMLA. BUSIGT! Och hallå, haha, vi kräver fler bilder! Men alltså, *insert serious face here* när kommer Erland-kvällen upp?
    Puss och kram MVH Fünfzig grautöne <3

  2. Pingback: aloha | Prins Mos

  3. Pingback: JUNI 2013 | Prins Mos

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>