jaja vi har ju spanska midsommar nu på söndag iallafall så det är väl inte hela världen att jag missar den svenska

vad jag gör denna ljuva midsommarkväll:
tar igen lite kvalitetstid med mig själv,
knåpar i photoshop och försöker komma ihåg hur fan det nu var man gjorde sånt här,
dricker te i mängder
samt,
njuter av tristessen som kan uppstå första fredagen på hundra år som man inte festar!!

Jag hade egentligen tänkt hänga i parken med en massa andra svenskar, dansa kring midsommarstången och sånt party men ibland har man bara såna dagar då man inte orkar träffa andra människor, ni vet? MÅSTE vara själv och ta vara på denna kreativitet! lite trist kan ju tyckas att detta humör skulle infalla just under midsommar, but then again så är jag inte sådär jättemycket för att fira midsommar om det inte är ute i stugan med familjen!! Man får va såhär tråkig ibland. Det är nyttigt, intalar jag mig själv.

han ville va med och leka.

This entry was posted in MADE IN MOSRIKET. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>