förmodligen ett utav årets bästa kalasokey nu kära läsare ska ni få följa med på världens ballaste fest!! den ägde rum samma söndag som pridefestivalen på en liten gaybar mitt i raval(barcelonas typ coolaste område)!


baren hette casa de la pedrera(vilket är den spanska titeln på filmen lilla huset på prärien) och är – som de flesta barer här nere – hur jävla cool som helst!!

det var fullt utav snuttisar!! han i glasögonen är han som liksom anordnat det hela!! SÅ FINA

han här killen var så jävla snäll <3 som typ ALLA.

träffade han här killen på pride och upptäckte att vi båda älskar jazz och allmänt bra musik, så innan kalaset drog jag hem till han, spelade gamla skivor och drack bira. FINT att man vågar träffa nya människor! särskilt såna man kan ha allsång till aretha franklin med :)älskar detta ställe!!!!! ger det ett preliminärt betyg i form utan 3 bögar av fem pga att jag inte vet vad drinkarna kostar plus att dansgolvet var lite väl litet.


men kolla ba!!!

trodde ju jag skulle bli tvungen att fara helt själv (och for själv också?? att jag tordes) men när jag var påväg dit fick jag ett sms utav min klasskompis caroline som ville med!! bäst tajmat!


pussi

This entry was posted in kalas and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>