ayer / igår / yesterday – ETT BLOGGINLÄGG PÅ TRE SPRÅK OBS OBSen sueco: igår for jag och axelito till ännu en kryptonfest!! jättefina var vi. blir alltid lika impad av att that one “lite för mycket utav allt”-hetero-killen jävlart jämt och ständigt ska nosa rätt på mig mitt bland alla bögisar och lebbisar och lägga in en stöt utan dess like. blir liksom så stelt när dom ba “ÅH JAG ÄLSKAR ATT DU ÄR HÄR!! JAG ÄR SÅ GLAD” och man ba tar han för en fin gayis så man säger nåt i stil med “men snutten!! du är också fin ikväll”  och sen DROPPAR DOM “JAG ÄLSKAR INTE MÄN!! JAG ÄLSKAR KVINNOR!!” och man ba “ja men eller hur visst är dom fantastiska”!!!! BLIR ARG!!! RAGGA INT PÅ MEJ NÄRE FINNS SÖTA BRUDAR!! DU SKRÄM JU BORT DOM!!!
OBS. cred ska man ju faktiskt ha för att man törs ragga. uppskattar sånt ändå oftast. man får inte va feg för då blir man bloggare

en íngles: went dancing with the man of my life. was fab. he on the other hand wore a aluminium diaper and that is why he wont make an apperance at my blog 2NITE!! just kidding he was fab too (but seriosly he had a silver bottom. all them boiz not could handle?!?!). 

en castellano: ayer fue a un otra fiesta de krypton!! Llevaba un peluca amarillo y por eso el sudor corría por mi cuello! Estuve la reina. La reina sueca – es yo. besos !!!

This entry was posted in kalas and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>