hur fan kan man ens vara en sån brutalt jävla idiotisk människa? en serie baserad på en sann historia

alltså…..!!!!!!! ursäkta fett ostrukturerat inlägg efter fett lång frånvaro men måste ba få ur mig denna ilska! okey så igår fick vi besök av min rumskamrats exkille som bott med oss tidigare men flyttade ut för nån månad sen pga de gjort slut pga han knullat nån annan.

för att göra historien kort så var min syster här och hälsade på för några månader sen och han anföll hennes hals me sin tunga!!! när systern då knuffade bort äcklet hade han mage att fråga om hon ville rymma bort till galapagosöarna med honom?!?!?

blev lite lack när jag hörde detta men har varit tyst som en jävla mus av respekt för deras förhållande. SEN tar det slut i juli för att han är otrogen och ljuger om det upprepade gånger tills tjejen då får reda på sanningen(från den andra tjejen) och ja, han flyttar ut. SLUTET GOTT ALLTING GOTT vill man ju säga men icke de!! flickvännen frågar mig om jag vet nåt mer och jag berättar då om händelsen med systern(OBS detta berättar jag när det gått några veckor och hon är helt hundra på att hon aldrig vill ta tillbaka honom). han får reda på att jag berättat detta och kommer hem till oss för att ge mig a piece of his mind!!!

för att inte riskera vinklad samt orättvis historia har jag låtit killen ifråga göra ett gästblogginlägg om diskussionen som ägde rum!! HÄJ HÄJ!!! de ä jag som e manuel!!! ja gillar fitta å elektromusik!! jag hatar moa för hon förstört mitt förhållande! “moa du e en jävla balle som inte kan nåt om förhållanden!!!!” sa jag metodiskt och pedagogiskt. ja e trettitvå bast!!! jag kan sånt här!! (bra inledning på diskussionen om jag får säga de själv!!)

Å MOA DEN TÖNTEN SVARADE DÅ SOM FÖLJANDE ett du är en jävla fitta två det är DU som förstört detta och ingen annan och tre nog fan kan jag då mer om förhåållanden än vad du gör din feta idiot okejjjj moa då kommer min följdfråga här: var e din pojkvän då?????? HA DÄR VAR JAG FYNDIG FÖR DU ÄR JU UPPENBARLIGEN SINGEL!!! Å DE KAN MAN JU INTE VA AV VAL!! HAHAHAH!!!! dessutom så kan jag inte hållas ansvarig över att jag råka kyssa din syrra!!! hon hade korta shorts på sig!! alla vet att det betyder att man ber om de!!!

Å MOA DEN TÖNTEN SVARA: “ditt fittiga jävla kukhuve” (BARA JAG SOM TYCKTE DE VAR LITE RUDE??) gött de är att skylla ifrån sina problem på nån annan. rekommenderas starkt!!! tio fittor av tio!!!

————-MANUEL OUT————-

ALLTSÅ. hur många idioter ska jag måsta träffa denna sommar??? känner typ såhär: grrrrr. mvh konflikträdd tös som är impad av hur högt hon ändå kan skrika utan att börja lipa!

This entry was posted in fulheter and tagged . Bookmark the permalink.

3 åsikter om hur fan kan man ens vara en sån brutalt jävla idiotisk människa? en serie baserad på en sann historia

 1. clarisse-renaldi says:

  alltså:
  1. du är så jefvelusiskt bra, bättre, bäst.
  2. aj miss ya velly mucho.
  3. u go glen coco.
  4. hope u find ya self a new place to live.
  5. (nalla too)
  6. kom å häls på när du kom hem till sverige.
  7. puss

 2. Lyckosten Festservice eller limp på lunch says:

  I love yooou i loooove yoooooou

 3. Pingback: AUGUSTI 2013 | Prins Mos

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>