hur hamnade jag i denna situation ELLER why do bad things happen to good people

ÅH NAJ!! Är så fett hungrig men har inte mat hemma utom ris eller pasta och riset är för lite kvar för att räcka en måltid och måste därför göra pasta!!! TYVÄRR har vi en fin italienare som bor hos oss i veckan och törs inte laga pasta framför denna karl!!!!!!! baserar inte detta på simpla fördomar men han är faktiskt ett pastaproffs

igår när  jag stod i köket och ba hacka lite gurka dök han upp från ingenstans och typ KASTADE ner pastan i kastrullen så den bildade en perfekt bukett?!?!??!?! HUR KAN MAN KASTA PASTA???? ÄR INTE DET FARLIGT??

tänkte jag. han ba kolla på mig och log som för att säga “flicka lilla de är såhär de går till i min värld. var ej rädd”

(OBS DENNA MAN ÄR INTE ENS SNYGG?? tror jag då iallafall, känner mig liksom helt likgiltig inför människans utseende men de är nånting me han som gör han så cool på någe vis?!??!?!)

iallafall, min poäng är alltså: törst inte göra nå fatala pastamisstag framför honom(känns som att jag skulle typ bryta pastan och slänga ner den slafsigt och han skulle kolla på mig som om jag just kräks på tallriken och sedan slickat upp det) alltså får jag gå hungrig. har iallafall lite kex härinne att knapra på mvh grottmoa

EDIT: kusten var klar så jag tog min chans, lyckades koka pastan snabbare än räven och sen om han nu skulle råka se denna paradrätt(pasta + pesto men går inte förklara pga är så komplicerat) kan han ju omöjligen veta hur jag kokat denna pasta? eller kan han se sånt med??

This entry was posted in fulheter and tagged . Bookmark the permalink.

2 åsikter om hur hamnade jag i denna situation ELLER why do bad things happen to good people

  1. Liza Johansson says:

    Åh så spännande att läsa om dina äventyr Moa! Minns du mig? Jag var din bästa vän i sandlådan på dagis. Många kramar och lycka till! Jag följer dig med spänning.

    Kramiz ////Liza

  2. Lyckosten Festservice eller limp på lunch says:

    Hahaha gör inte så. Du är för kul. Hahahah

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>