tarragona pt. 1

Det var en gång för en vecka sen tre caballeros som beslöt sig för att åka till tarragona.
Jag, axel och olivia. Tragiska tillfälligheter(som att jag och ollan råkade vara lite sena till vår mötesplats på tågstationen) resulterade i att vi skiljdes åt redan innan resan ens hann börja!! Eftersom vi alla skulle mötas på donken kvart i så hade axel redan hunnit lubba till tåget när jag anlände tio min för sent.

men… det gör väl inget? tänker ni nu.
jo det gör det visst för denne karl hade fortfarande inte skaffat ny telefon sen han blivit bestulen på sin! alltså kunde vi inte få tag i varann för att bestämma ny mötesplats eller nånting! väldigt sorgligt start på resan. För en sekund såg det ut som att hela resan var förstörd.. MEN jag misstänkte att axel hoppat på 11-tåget ändå så jag och ollisen tog helt enkelt och väntade på nästa tåg som gick en timme senare, för att sedan springa ikapp axel på plats!!

mycket bra plan tänkte vi och hoppade på tåget. kändes lite som ett äventyr, ni vet typ en amerikansk roadtripfilm där de fortfarande inte har iphones och så är de på jakt efter nån, så åker de typ över hela landet för att finna varann!!!

we made it to tarragona.. but at what price ?! grät ollan.

ja ja ingen tid att förlora! det var bara börja röra på sig. JAKTEN PÅ AXEL BEGINS

vi började på den gamla amfiteatern. (kan ni fatta att den här är typ tvåtusen år gammal?)

fin tjej


SLÅSS FÖR MIG UNDERSÅTAR, skriker olivia. turisterna säger ingenting.vi följde efter en italiensk pajk som vi ville ha som vän. här är olivia exhalterad över att vi funnit honom igen efter att han försvunnit ett tag.axel.. var kan han vara..?

MEN! nu närmar vi oss historians plot twist!

egentligen tänkte vi börja röra oss mot ett konstmuseum eftersom där skulle han SÄKERLIGEN vara tänkte jag. men vi gav helt enkelt vika för vår hunger och letade oss in bland smågatorna i tarragona för att finna en värdig restaurang. Mitt i allt stannar vi till och fotar denna coola vägg, och just som jag håller på att ställa in bländarn så dyker det upp en pajk som också ska fota denna vägg.
min första tanke är “jahapp då äre bara vänta tills han fotat”.
sen kollar jag på honom och han kollar på mig och i säkert fem sekunder står vi bara och stirrar på varandra innan jag plötsligt inser att DET DÄR ÄR JU AXEL!!
“ÅÅÅÅÅH” utbrister axel och kan inte heller förstå att vi bara helt plötsligt står en meter irån varandra mitt i smeten i en helt främmande stad?!? SÅ jävla SJUKT!!

väldigt lyckliga över att ha funnit varandra beger vi oss mot nya gemensamma äventyr.

sen åt vi lunch framför denna fantastiska kyrka.

slut på del ett!!

This entry was posted in främmande platser and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>