dag ett i blåbärsliden!

IMG_9150
När jag anlände till skellefteå förra måndan så blev jag som sagt upphämtad av två finingar, en liten fika på mitt favoritfik hanns med och sen var det raka vägen ut i skogen!!
IMG_9158

där sov vi ute i en liten stuga och frös och aktade oss för älgar.IMG_9163 IMG_9183

hur fin är hösten.IMG_9194 IMG_9196 IMG_9218 IMG_9465världens mysbild på mina mystjejer! Och snart beger de sig till Nya Zeeland och jag återvänder till barcelona men igår fick vi iallafall dansa med varandra och idag fick jag åka buss med min lina och livet är som rätt fint när man får vara på samma plats vid samma tillfälle. :)

This entry was posted in främmande platser, and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>