den långa färden hem.

OK! Jag har nu återvänt efter en helt underbar liten semester i London! Helt ärligt så var jag hemma igår också men då var jag helt slutkörd så jag sov mest bara hela dagen. Håller på och redigerar lite bilder jag tagit i veckan men kan väl börja med att berätta vad som hände min sista dag!!!! MISSADE FLYGET!! hurra va skönt!!! då slapp man åka hem! tänkte jag då. nästan.

detta händer mig alltså söndag den 17e november(dagen då jag ska flyga hem).
1. antar felaktigt att gatwicks flygplats är ungefär av samma storlek som gironas(skyller på att jag faktiskt är från arjeplog där vi har varken tågstation eller flygplats!!). Förlitar mig på en skylt som säger åt mig att gå till zon C som är tomt?? skymtar en skylt som säger “departures” på andra sidan flygis och blir rädd på rikt. ååååh så jävla trög. aja

2. BÖRJAR KUBBA 2013-11-19-164811

3. kommer fram just när de stängt igen dörrarna och det är redan allt för sent..
2013-11-19-164820
neeej… nej venta venta … plz.. plz i have a wife and two kids!!

4. gråter i ca en timme tills snäll tant som kallar mig madam eskorterar mig. blir lugn tills de berättar att en ny biljett kostar 119 euro. gråter då ca en timme till.
2013-11-19-164750
varför….jag vill ju bara hem.. 

images

5. går in i flygplatskapellet för att söka stöd ifrån högre makter.
IMG_3806
inser där att ska jag pröjsa tusen spänn för en resa ikväll ska jag då inte slösa bort dessa resterande tolv timmar på en jävla flygplats som inte ens har bra resturanger?!

6. på med mjukisbyxorna jag inhandlat på marknad dagen innan och beger mig mot BRIGHTON!
IMG_4051
har nog sett jävligare ut men också jävligt mycket bättre ut än jag gjorde denna speciella söndag.

7. spenderar dagen i brighton och inser att jag tycker om den staden väldigt mycket innan jag beger mig hemåt mot barcelona!

nu har jag alltså inte sovit på nästan 48 h(!!!!!!!!!!! //ingen gamergirl) och kan inte riktigt fungera klart. Lutar huvudet mot fönstret innan planet ens landat och sen vaknar jag upp igen typ en sekund efteråt av att vi landar i barcelona?!
sleeping people-staying-awake
Alltså, känns typ som en minneslucka för minns verkligen INGENTING(brukar ju ändå vakna till lite grann då och då)! misstänker dessutom att jag gjort ifrån mig nå konstiga ljud eller dylikt för det känns som lite stel stämning mellan mig och mina grannar. de tittar som lite konstigt på mig.

8. tar nattbussen hem i spöregnet och kommer hem till en voffsing som slickar i typ hela mitt ansikte!!!
IMG_4052

slut!

This entry was posted in främmande platser, fulheter and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>