godmorgon ifrån clot, barcelona

IMG_1963 IMG_1964
jag har verkligen världens minsta sovrum den här månaden men det gör inget för jag vaknar med solen i ansiktet ändå! Idag är det redan 7e noveber(?!?!?!??!?!) och jag har massa skolarbeten att göra, resor att boka, halloweenbilder att redigera osv osv! IMG_1967
kolla den här fina gjorde maya till mig innan jag flyttade till barcelona. <3 står FLY på den och det ska jag göra också. men först ska jag ta tag i detta plugg!!
Hoppas ni har det fint var ni än befinner er.

This entry was posted in KATT-EGORIER and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>