vet inte hur jag ska beskriva mina känslor bättre än med kattbilder

ush. Min vapendragare axel befinner sig ju utomlands för tillfället och det är SÅ TRÅKIGT!!!!!

ush…. så ensam

känner mig så himla rastlös att jag tror jag fanimig också ska ta och resa bort lite!! antingen åka till london och hälsa på bellen och diverse finingar, eller typ marocko igen eller pisa?! I januari börjar jag förmodligen jobba och tills dess vill jag känna att jag rest litegrann så jag kan typ ta det någorlunda lugnt( i barcelonamått mätt då såklart) tills jag bestämmer mig för att bege mig till nästa plats.

känner att hitta på jävulskap med denna tös är exakt vad jag behöver just nu

 Har verkligen så jävla lite pengar just nu men alltså. vad ska man med pengar till egentligen (ok jag vet – ALLT – men såhär är det att börjar jag jobba blir jag ändå här ett tag och då kan jag spara, vad kommer det ge mig då om jag har typ 2k extra på kontot?) ?!??!?!


pengar? va e de?

Helt ärligt är nästa år jävligt luddigt just nu. Jag vill såklart stanna här. Samtidigt som jag vill resa till sydamerika, eller möta upp mina flickor i Nya Zeeland, typ hänga med dom nån månad innan dom far hem och sen hitta på egna hyss, flytta till dublin, åka till USA, säsongsjobba i alperna, mysa hemma i areplog och i stugan. ÅÅÅH VAD SKA MAN GÖRA AV DETTA LIV??????????

framtiden?!…. beslut????… nej nej!!!!

KAPITULERAR NU!!!! MORGONDAGEN FINNS INTE! ADJÖ!!!!!!!

This entry was posted in fulheter and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>