AUGUSTI 2013I augusti hade jag allvarliga diskussioner med mig själv om huruvida jag skulle stanna i barcelona eller inte. Riktigt jobbigt var det där ett tag! Men sen så gick jag in på h&m just när de spelade live your life av mika och jag tog det som ett tecken heheee

var på utflykt!

och var på lite mer kryptonfestaugusti var min asshole-month där jag först spenderade en hel kväll med att försöka prata vett i barcelonas fetaste idiot och sedan blev utskälld av min rumskamrat dåvarande ex(numer mest troligtvis återigen tap-pojkvän) för att jag förstört deras förhållande. Karln är alltså 32 bast och har varit otrogen upprepade gånger men felet låg hos mig som svarade ärligt på frågan “nu när vi har gjort slut så kan jag ju fråga om han nånsin gjort något mot dig?”. ååh svårt att göra lång historia kort men finns att läsa här för den intresserade.


fann min favvopark!!


hade dräggfest me töserna.

pussss på denna kväll för den ägde så jävla hårt + fick även pussas med en så jävla fin fransman!!!!

skulle fotat karln. han hade en sån fantastiskt lockig lugg (sånt är viktigt)

HAHA vi kollade på soluppgången tillsammans….så romantiskt!! föga anade han att jag tar med alla söta män jag träffar till exakt samma spot!! de blir alltid helt till sig och suckar “ååh va vackert”. då säger jag “inte lika vacker som du” och stryker bort håret från ansiktet på dom. funkar JÄMT!

gick all in för dräggandet och stal drinkar.


skrev och klagade om en catalan douchebag.

hälsade på morris i förtorten masnou!


här blev jag stammis.vi drack svingod mojito och åt taco swedish style!!

This entry was posted in bus, KATT-EGORIER and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>