februari 2013

Det mest tydliga minne jag har av feburari i barcelona var när jag en natt kom hem ifrån nån klubb i stan och när jag kom ut ut metron upptäckte att det SNÖADE ute! Så jävla absurt.

sen så satte jag äntligen upp jutiskalendern!

Den 15e februari 2013 skrev jag såhär:
Varje morgon(eller alltså det är ju typ klockan två men för mig är det morgon) går jag till jobbet med solen i näsan. Före det har jag redan hunnit springa ner till affären bredvid vårt port och köpt en banan till morgonsmoothien, kanske skypeat lite med pappsen och sagt godmorgon till min roomie! sen går jag till jobbet och alla är snälla och glada och hur jävligt man än kan tro att det är att ringa och trakka folk dagarna i ändå så är det faktiskt förvånansvärt givande och kul! Och sen kanske jag tar en drink mina vänner, eller dricker te hemma hos axel men såna här dagar när man bara myser med sig själv,gör kakaoinpackningar i håret och äter ostkrokar funkar finfint det med. Det finns inga måndagar eller tisdagar eller söndagar eller onsdagar utan varje kväll kan bli en partykväll om man vill! Man behöver inte vara orolig för att inte få dansa ikväll för det får man. Varje morgon vaknar jag upp i denna fantastiska stad och varje kväll när jag går och lägger mig försöker jag smälta att jag faktiskt bor här. Jag bor i Barcelona!

after workade lite väl mycket faktiskt. ush, vill inte ens tänka på den mängd alkohol jag druckit detta år.

for på fest och blev bundis med tessa töser. vi kunde knappt prata med varann men for och klubbade ändå!

blev bjuden på matmys hos axelitonsnällis

flyttade in hos rumsisarna där jag skulle stanna över ett halvår!
fick äntligen se correfoc!!

Sen så kom belle till barcelona och vi gick ut och dansade på arena!!

åt jordgubbar :-))
lite mer after work hehe
var på fest hemma hos axel!!


sen så åkte jag och ligan till sitges för att gå på karneval!


och det var februari!!

This entry was posted in bus, främmande platser, kalas and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>