igår var jag för bakis för att ens trycka på publish

ursäkta men alltså igår var 1.första gången jag var ute på nasty mondays ända sen jag flyttade till barcelona(skamligt) och 2. första gången på typ hundra år som jag faktiskt var BEDRUCKEN hela kvällen??? FY! och vara ute till klocka fem??? USH.

me today (no makeup)
vet inte om det är för att jag mest hänger på maskeradfester där merparten av folk som dansar med en är fina bögar men alltså herre jävlar vad jag är less!!!! jävla karlar som!!!! ska fråga på knacklig engelska “WHERE U FROM?”!!!!!

jag ba ursäkta var är toan?? (på spanska tål att tilläggas)

och dom ba:

where u from

och jag ba

blir så less denna fullkomligt irrelevanta fråga!! lacka ur lite när typ sjunde killen frågade var jag kom ifrån. jag ba MEN VAFAN ÄR DET FÖR ATT JAG ÄR BLOND ELLER VAFAN HÄNDER?

mvh white girl problems

This entry was posted in fulheter and tagged . Bookmark the permalink.

En åsikt om igår var jag för bakis för att ens trycka på publish

  1. tant says:

    ASG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>