nasty mondays

ALLTSÅ OK!! orkar ej sk “bloggpaus”! fruktansvärt tråkigt. vi kan väl bestämma oss för att mötas på mitten i form utav nån slags deltidsblogg? bra. låter bra. Tänkte visa ett par superpt fina brudar jag lärt känna i höst.
IMG_4419
två systrar på luleå som faktiskt började på mitt jobb i maj redan(de lärde mig allt jag kan om norrländska snapsvisor) men vi har inte börjat hänga på rikt förns nu i höst faktiskt. Råkat missa att de är de skönaste brudarna jag träffat?!?! världskul och förstår verkligen allt jag säger och menar!! älskar dessa tjejor vilket är sorgligt för den ena flyttar hem i januari och den andra i februari :/ USH. tröstar mig me att de bor i norrland iallafall!!
IMG_4550
en utav dessa systrar tog med mig till nasty mondays som är typ fiesta no 1 i barcino, men som jag av nån anledning råkat missa i typ 10 månader!! IMG_4553vi hängde på vipen där alla var för coola för att dansa och stod och tryckte mot väggen. vafan e de för jävla sättIMG_4558 IMG_4560
bossen är hon.IMG_4573
haha hon skulle sno till sig en drink utav DJn men jag ville inte ha den så hon cirkulerade liksom bara runt med den tills hon tappa glaset i marken!!!! aldrig dansat ifrån en crimescene så smidigt vill jag lovaIMG_4580riktigt nis. nåt hemskt och absurt som hände dock:
tjejen vi gick ut med gick ut med en kille för att röka och sedan försvann hon! visar sig att hon blivit rånad rakt utanför klubben?!?!! me pistol!! ush så otäckt.
IMG_4583nä nu ska jag städa!!! ajöss

This entry was posted in kalas and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>