nej nej nej

Alltså såhär är det att just nu så lever jag ju det sk distansplugg-chillarlivet och ÄLSKAR DET så jävla mycket. Jag vaknar upp på morgonen, får ta en långpromenad, får äta frukost och se på julkalendern och sen spela in musik på datorn och lära mig mixa och göra animationer i flash och det är så JÄVLA ROLIGT!!! Jag vill liksom inget hellre än att fortsätta plugga! älskar livet varje dag! Bakar tunnbröd! Gör coola låtar!! Fina hemsidor!
Happy-Dog
livet just nu!!! love it!!

Men. kurserna tar slut i januari och nu äre dags att skärpa sig. Dags att komma över detta ljuva liv och börja jobba. fått två jobberbjudanden också på callenters här nere. vilket ju är jättebra!!!!! men alltså…..sitta och tracka folk över telefon dagarna i ända. finns en anledning till att jag sa “ALDRIG MER” när jag slutade med det i somras för att börja plugga.
2013-12-12-094520
vill ej

Men det finns inget att göra åt saken. Ska jag kunna resa till sydamerika i sommar måste jag ju ha såna där jävla “pengar”.
money
ska detta va jag om sex månader äre bara rappa på.

Det är bara släpa sig till jobbet och intala sig själv att det är ju under begränsad tid iallafall. men! får! sån! ångest!!!!! Vill plugga förevigt!

bifogar favorit i repris pga den illustrerar mina känslor perfekt

Nu ska jag kolla på julkalendern och fälla en tår! AJÖ

This entry was posted in fulheter and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>