SEPTEMBER 2013

Ett skepp kommer lastat med lite bilder ifrån september månad!

ÅKTE TILL TARRAGONA!

och fina ollis lämnade mig för att återvända till skellefteå :(


bästa med resan var ju att vi tappade bort axel innan resan ens börjat(läs: kom försent så han åkte utan oss) och tog ett annat tåg som gick en timme senare. Att få tag i axel var ett omöjligt uppdrag eftersom han saknade både mobil och internet. SEN så fann vi varandra jävlart mitt i tarragonasmeten när vi båda stannade för att fota samma vägg!! det var som att båda knappt ens förstod vad som hände, vi var tysta i flera sekunder innan axeln ba “MEN GUUUUUUUD!!!” hahaha så jävla absurt!!fruktansvärt fin dag.

håret började bli redigt ljust av alla citronhonungsblekningar!

fick höra lite alphabeat som typ har en bra låt men det ägde ändå.

SEN KOM LINDIS PÅ BESÖK!!

jag lyckades äntligen få ljusrosa hår!

JAG FLYTTADE! fan vilken capsig månad detta blev då!!

flyttade ut ifrån ett fönsterlöst rum till en stor ljus lägenhet, som visserligen var utan möbler och kändes väldigt främmande men linda var där och hjälpte till att få den att kännas som hemma :’) mådde jävligt fint när jag tog denna bild första morgonen, drack lite te på mitt provisoriska matbort och fick se SOLSKEN!

Kommer ihåg att jag tyckte det kändes läskigt att skriva kontrakt helt ensam så laddade ner massa girlpowerfilmer hehe

sista bilden från gamla läggan.

träffade ny fransman. är 80% säker att det är han jag såg i en hårmoussereklam på tv tre veckor senare! för ett företag som han var väldigt snabb med att berätta att hans mor ägde. en sån där pajk som tror han är lite bättre än alla andra, men det gör inget för han tog ju faktiskt med mig till ett svinhäftigt konstnärshostel!!


sen vare ajöss.

och sen fick jag efter ett halvår av hemlängtan åka hem!!!

This entry was posted in bus, KATT-EGORIER and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>