NOVEMBER 2013


november började med halloween i gayeixample!

Klädde ut mig till frida kahlo vilket var världens bästa beslut ungefär.
morgonen därpå hade jag målare och snickare i läggan från klockan åtta :’(

sen såååååååå…

drog jag till london en sväng!första gången jag couchsurfade och tyvärr var killen ett spån. Kunde inte sova på hela natten typ pga hade rejäl ÅNGEST över att slösa min tid hos denna hemska människa!!! Så på morgonen ljög jag ihop en historia(skulle egentligen bo där en dag till) om att min biffiga pvän skulle ta med mig ut på utflykt till stonehenge och att jag nog bäst tar med mig min väska utifall att….

Ja det blev ju delvis sant iallafall! tog nämligen tåget till salisbury och därifrån bussen till stonehenge på egen hand(hade såklart tagit med den biffiga brittpvännen om jag haft nån)!

blev lite kär i salisbury.

så jävla mysig och fin stad + snygga grabbz!!!

gick vilse överallt.

lite mer vissa gånger.

när alla busspengar och cash var slut så kom jag äntligen fram till highgate cemetary!!

hade ett vacker ögonblick med en räv som ba stanna och kolla på mig!!Bestämt mig för att någon gång i detta liv bo i samma stad som denna brutta


men vad som gjorde mig lyckligast var nog när jag fick detta åbäke att funka!

avancerat för en norrlänning som tycker att kaminen är avancerad nog.

sen kom jag hem och åkte på ännu en tripp – ut till borja och världens roligaste restaurering av ecce homo.

TRÄFFADE SPYRO !!!

dödens tallrik som startade detta helvete. Har ALDRIG i hela mitt liv gillat sushi förut men sen köpte jag en veggoportion bara för att det var det billigaste som fanns och bestämde mig för att nu gillar jag sushi. gillade det gjorde jag vilket utvecklades till djup kärlek vilket i sin tur utvecklades till nån form utav mani som gör att jag vaknar varje morgon och är sugen på sushi!! försöker stilla mig men måste äta det minst tre gånger per vecka för att inte förvandlas till nåt otäckt!!

hade fullt hus så sov i lägenhetens minsta och mysigaste rum.

och hade världens finaste roomie <3333

gjorde en liten plugghörna i vrummet.

var på lite mer kryptonparty (älskar verkligen dessa fester)

träffade en svingullig liten plutt!

kom hem och var helt vit av alla små bögisar som kramat och pussat på mig.

snälla gud låt 2014 bli lika fab.

This entry was posted in bus, kalas and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>