perfekt mysfredag.

Alltså min fantastiska kväll igår!!! Jag varken festade eller dansade eller kollade på film men det var så jävla mysigt ändå.
IMG_7452
Det börjar när jag klockan 19.07 är så JÄVLA döless på att sitta och sälja och tänker nu dör jag av tristess!!! Sen så inser jag att hallå på fredagar slutar vi ju faktiskt en halvtimme tidigare, räknar ut att jag har cirkus 20 min kvar av kukjobbet och nästan trillar av stolen! (ok maybe not) Mitt sista samtal blir dessutom med en sån underbart lättövertalad tant som inte ens klagar över priset utan ba ok jag tar hela kitet! :’) tack gud
IMG_7455
Skuttar hem genom gracia och när jag passerar detta torg sitter där en karl och spelar here comes the sun på gitarr :))))) mye vajert
IMG_7461
Sen traskar jag vidare och eftersom min telefon är trasig använder jag numer en svingammal mp3 jag hade med mig ner hit i brist på annat. lyssnar därför på who let the dogs out!!
IMG_7473
inne på mercadona inser jag att jag inte haft ont i magen på två dar och det finns inget bäättre sätt att fira det på än med TACOS!!!!!

och det var det. perfekt avslut på en lagomt kukig jobbvecka.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>