morgonprommis i ljusvattnet för 19 dagar sen

IMG_0268 IMG_0267 IMG_0261
att vakna upp av att en hund lägger sig i ens säng. att gå på morgonpromenad och solen skiner och fåglarna kvittrar och det känns som att hela världen ligger och sover. att åka buss hem till arjeplog och äta middag med sin familj. Att åka snowboard i skogen med sina systrar och prata med sin bästa vän och sova med en katt i rummet. Att planera festival och semester med en peppad brud som förstår värdet av en redig festivalspellista. att såna saker kan hända en vanlig tisdag i april får det att pirra till i magen pga detta liv är så fantastiskt vissa dagar!IMG_0253 IMG_0235 IMG_0228 IMG_0211nu ska jag fara och turista lite med mina föräldrar innan de åker hem! AJÖSS

This entry was posted in and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>