AUGUSTI MÅNAD ÄR SNART ÖVER?!

Hallå i lådan!
Nu var det ett tag sen jag skrev. Har haft lite fullt upp må jag säga. Haft en fin flicka på besök och sen en till. Jag har lyckats rota fram en sån där “grabb” och blitt sambo. Vi får se hur det går med det, är ju en sån där människa som kryper till kojs vid tiokvisten annars kommer tårarna(“men jag vill SOVA!!respektera!!”) och har tyvärr lyckats fynda en nattuggla utan dess like! Jag förstår inte folk som inte förstår varför man vill gå och sova i tid men det är ju rätt fint ändå att dricka kvällste tillsammans i sin nya soffa och “kolla” på film(“jag vilar bara ögonen!”).
Lite annat jag gjort sen sist;

åkt till kataloniens största sjö vid Banyoles och campat i skogen.

käkat kärleksmacka(ja den heter så) på mitt favvorawfoodhak här nere!

fick ett sånt fruktsansvärt laxcraving att det rent utav SVED i hjärtat! sa att nä nu kapitulerar jag snart. MÅ SPISE LAKS! situationen hann bli riktigt otrevlig och jag fruktade att det inte fanns nån annan lösning än att helt enkelt slänga i sig ett paket lax och sedan låtsas att det aldrig hände. som vegan kan sånt här beteende(att äta djur) vara lite tabubelagt. kändes inte helt ok i magen. MEN!!!!! SÅ FANN JAG VÄRLDENS BÄSTA RECEPT!!!!!!!!

man kan tydligen göra VEGANSK lax nämligen!!ville bara fälla en tår när jag fann detta recept. kunde knappt sova av tanken på att nästa dag skulle jag pröva göra laxsubstitut. p-vän och 1 av mina 2 enda vänner här nere försökte få kontakt, va ska du göra idag moa? lämna mä ifre ja ska gö lax sa jag! ångrar ingenting. Släckte laxtörsten helt och hållet, detta. förtjänar ett eget inlägg tycker jag.

blivit en sån där riktig matmoa! vietnamesiska vårrullar med hoisin, världens godaste sås!!


det var strejk på pendeltågen så fick ta bussen hem. det var nästan inga på bussen = norrlandskänsla = grät en skvätt när jag kom hem

åkt tåg som vanligt. hade slut havregryn och kunde inte göra min dagliga morgonsmotti!! så fick nöja mig med lite chia/linfrön.

gissa favvofärgen
HAHA gissa favvofrukten….
/ bananmoa

NÄ NU SKA JAG JOBBA LITE! kram på er allihopen!

This entry was posted in KATT-EGORIER and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>