hallå i rymden

ok så nu gör jag sådär igen. Försvinner. Vet hur mycket det sårar er, förlåt!!

Har återigen inge internet hemma och har helt ärligt vart lite bitter livet de senaste veckorna. eller livet i sig är ju bra men så fruktansvärt less mina jämmenjävliga vardagar. Åka hemifrån kvart över sju varje morgon, stressa sönder på jobbet(varför gör jag så?? det ger mig ju absolut ingenting. bra statistik men inge extra pengar för det. och vad är pengar ändå ens)komma hem kvart i sju slut i huvet och inte ens märka att man bor i barcelona för man pallar inte göra nåt annat än glo i väggen. ((negativa tjejen))
Men NU är det slut med det.
Inte åka tåg, men att stressa. Tänker inte jobba mer än vad jag får betalt för. tänker ej få magsår bara för att jag vill va bäst. punkt slut.

Fick lite panik över detta arbetsmyreliv förra fredan och sa till min grabb att jag MÅSTE åka nånstans nu och få låtsas att jag har semester. Eftersom det är en väldigt behändig grabb förstod han allvaret i situationen och några timmar senare satte vi oss på ett nattåg till madrid!
I was feeling a bit bitter because I have a tendency so stress a lot at work. The best solution for this issue was to go to madriiid!!

klockan sju vaknade vi upp i denna ljuva stad. Hade världens mysigaste helg!! låtsades som att jag hade all tid i världen och massa pengar! läkte lillsjälen som om nån kletat tigerbalsam på hjärta mitt!

åt VÄRLDENS(!!!!) godaste veganburgare på ett ställe som hette zombieburger. dyr som fittan var den(typ 12 euro för en burgare!! ka faeeen??) men värt vartenda öre. vill ba gråta

put some blueberries in my hair!

(this is how I look everyday when i go to work way to early)

röstat! för första gången i denna tös liv. väntat på det! har velat länge och väl mellan två partier men valde tillslut nåt som såg lämpligast ut sett till mina viktigaste frågor(miljö/djurrätt/etc)!

blev bjuden på avocadopasta! mat är som extra god när man blir bjuden tycker jag.

Och det var det. Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera men det är svårt när man är småbitter samt internetlös. Nä är inte så bitter egentligen. bara tie timmar per dag =))))
hehe nu ska jag fortsätta jobba!!! pussen å kramen!

This entry was posted in KATT-EGORIER. Bookmark the permalink.

En åsikt om hallå i rymden

  1. majsis says:

    vad fint du verkar ha det mosis! med en pajk och allt! och bloggbombat har du också jag hade missat maaaaassor av inlägg! jag vill så gärna komma och hälsa på dig men jag har inte råd än. men du kanske kommer hem snart så då kan du komma och sova hos mig i min nya lägenhet!! :) Jag saknar du

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>