En två år gammal bild som svider lite i hjärtatKänt mig så nostalgisk senaste veckan. jag vill bara hem till norrland, hem till skogen och snön och tjocksockar i mina favvokängor.Klappa katter och fika tunnbröd på en mossig sten på baksidan av öberget. Helt sjukt ändå, här går jag runt där det fortfarande är sommar ute och sover på stranden, äter billig veganmat på catbar och veggie garden, köper billiga enorma avocados (!!) osv och så längtar jag bara hem till kalla kinder och min glöggkanna.


Jaja. tröstar mig med att det bara är en månad o lite till innan julkalendern börjar! Då ska jag koka glögg och baka knäck.
två månader tills jag får åka HEM!

This entry was posted in and tagged , . Bookmark the permalink.

En åsikt om En två år gammal bild som svider lite i hjärtat

  1. klarheten says:

    hallå nu få du faktiskt ta å kåm hit tyck ji. låvAR till å me att laga hel-vegansk mat åm du kåm ty du har då sannerligen inspirerat mig med dina kulinariska läckerheter!!!
    mvh// eder tillgifvne

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>