holi

2014-10-08-141921tjena bloggen.
2014-10-08-141833här sitter jag med mina bästa vänner simba och nala.

Skoja ba sitter på tåget nu utan varken täcke eller lejonkompisar. vad jag däremot har är sällskap utav en tant som på en nästintill tom tågvagn skulle sitta just exakt bredvid mig! Eftersom tåget är just nästintill tomt känner jag att det är OK att lägga väskan på sätet bredvid sig. Detta tyckte inte herr tant som ställde sig blickstilla och tittade menande(riktigt bitchigt faktiskt har jag mage att säga) på väskan och sedan på mig och jag kände bara att URSÄKTA ATT TÅGHELVETET ÄR TOMT!!!

SÄTT DIG NÅN ANNANSTANS FÖR FAEEN
ville jag bara skrika. men gjorde ej pga väluppfostrad, till skillnad på henne. nu sitter hon här och andas tungt och läser nåt töntigt på sin läsplatta.

Jaja ingen fara på taket! idag är det ju freeedaaaag!!! Jag har vart hemma sjuk hela veckan, idag känns alltså som en måndag. så fantastiskt att man bara kan hoppa över en hel vecka sådär!! ska bli penicillinallergisk lite oftare. 

IMG_1824Här fikade jag i söndags och fick en lakritsrot av servitören. Det var svingott!!
IMG_1860
gjort massa gott till frulle nu när jag sluppit stressmornar! mangosmoothies, avocadoröra, och även upptäckt det fantastiska med chiapudding!
IMG_1810
Bakat ett perfekt bröd som jag ska berätta om sen.

Och det var allt för MatTina den här gången! Ha en go fredag nu gänget!!

This entry was posted in KATT-EGORIER. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>