caj chai – teahouse barcelona

Alltså en sak jag verkligen gillar är teterior. Lika mysigt som att gå på cafe men istället för att välja mellan lipton kamomillte och nå grönt te utan smak(obs negativ de brukar va bättre en så men såna här historier blir oftast bättre om man kryddar) så får man liksom en milslång lista med olika tesorter man kan beställa, vad de smakar och vad de är bra för! När jag startar upp ett vegancafe nånstans i framtiden ska det finnas minst ett a4 med olika tesorter på menyn!
IMG_3180
IMG_3185
På tal om detta så besökte jag detta mysiga teställe förra helgen! Det ligger just bredvid mitt andraa teställe så det var ju perfekt!

På väg dit berättade min kompis anna om ett teställe hon hört talas om som hon tyckte vi skulle fara till nån gång. ” de har liksom tusen olika chai-teer och chailatte och allt sånt!!! när man går förbi där luktar det så jävla gott!!!! det heter chai nånting…” och fem min senare kommer vi fram till detta:
IMG_3186
Visar sig vara samma teställe. sjukt!! Luktade mycket riktigt fantastiskt gott här! Pluspoäng att de hade en  vegansk kaka också. Tyvärr var jag för snål för att prova den men den såg god ut iallafall! *generös me pluspoäng*
IMG_3188 IMG_3189 IMG_3192 IMG_3195
Vitt te med bl a apelsin och lakrits i! IMG_3196
pvännen tog en marockansk mintte och fick ett stycke väl mognade dadlar.

De hade även ayurveda-te här! ååh te <333

This entry was posted in MAT&FIKA and tagged , . Bookmark the permalink.

En åsikt om caj chai – teahouse barcelona

  1. majsimajs says:

    Åh Moa du lever verkligen i en drömvärld. Jag önskar att allt var så fint och mysigt här i sverige. Jag ska flytta tillbaka till Arjeplog nu så du hinner inte hälsa på i min fina lägenhet, har redan börjat packa. Fick jobbet på viltbutiken/cafet så när du kommer hem så hoppas jag att du kommer och tar en fika! Önskar att allt i Arjeplog var som förr då vi gick på medan och dansade nyktra och skrattade åt våra tuschpennsmålade läppar eller våra skägg perioder. När vi hade vår studiecirkel och alla spöken som var och jävlades med oss. Alla skratt trots att s blev en bitch så tiden som var bra var kanske en av de bästa tiderna i mitt liv. När jag sparat ihop pengarna för min jordenruntresa så ska jag komma till dig och hälsa på och då ska vi måla läpparna med tuschpennor och giltterlim!<3

    P.s. Jag älskar att du börjat blogga en massa igen! kanske jag ska göra detsamma! d.s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>