Tar långhelg kan man väl sägaIdag är min sista dag på mitt jobb i Sitges. Sista gången jag trycker på snooze tre gånger innan jag till slut kämpar mig upp kvart över sju, dricker min tekopp och sätter mig på detta sega tåg. Känns lite vemodigt men mest av allt förjävla skönt! Det skall firas med en pizza ikväll tycker jag!

Kommer nog va rätt dålig på att uppdatera i helgen bara så ni vet! Har två systrar att busa med och en svärpappa att träffa för första gången!!!
Ha en fin helg allesammen!

// Today is my last day of work and I’m gonna celebrate with a vegan calzone! Also my sisters are here in Barcelona!! so I probably wont update a lot this weekend =)

This entry was posted in bus. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>